Sebashku tek Tubino

Behu pjese e familjes Tubino!  Ndihu i vleresuar per kontributin tend ne nje ambjent pune te shendetshem dhe frytdhenes! Tubino do te njoftoje per pozicionet e hapura me detajet si me poshte!

 

Nqs jeni i interesuar te punoni tek Tubino ju lutemi plotesoni formen e meposhtme!

  Kamarier
  Banakier
  Picier
  Sanitar/e

  Abonohu

  Newsletter Tubino

  ×