• 01

  Transport Falas

  Dergesë falas dhe brenda 24 orëve ne Tirane. Si dhe dergesa ne te gjithë qytetet e Shqipërisë
 • 02

  Shumëllojshmëri produktesh

  Zgjidhni llojin e kafese se preferuar. Kafe me kapsula, filter apo mocha nga Tubino
 • 03

  Ekspres Tubino

  Ekspresi per zyra ose shtepi nga Tubino. Bli nje ekspres me kapsula Tubino dhe perfitoni nje dhurate!
 • 04

  Caffe Tubino Espress

  Zgjidhni cilesine superiore te kafese Tubino per barin ose restorantin tuaj!
 • 05

  Kafe mocha

  Shijoni Caffe Tubino mocha si asnje tjeter!
 • 06

  Siguri

  Procesi nga vjelja e kafese deri produktin perfundimtar eshte i kontrolluar dhe garanton cilësinë superiore të Caffe Tubino!
Tubino

Zgjidhni kafen tuaj te preferuar

Kafe ekspress
Kafe me kapsula
Kafe filter
Kafe mocha
Provo Caffe Tubino ne showroom!

Ler nje takim!

Do te provosh shijen e paharrueshme te kafe Tubinos per biznesin apo shtepine tuaj? Shkruaj ne numrin 068 20 50 900 ose ne email [email protected]!

Abonohu

Newsletter Tubino

×