Pak

Histori

Caffè Tubino lindi në Genova në vitet 1930, duke u dalluar që nga fillimi, si një produkt i shkëlqyeshëm , falë pasionit të themeluesit të tij, Z. Tubino dhe vëmendjes që ai i kushtoi klientit. Marka Tubino shpejt lë muret e vogël të kompanisë së pjekjes në një dyqan ushqimesh fqinj për t’u bërë, në vitet 1950, një kryevepër e vogël sipërmarrëse. Edhe sot, në shumë rajone të Italisë, përzierjet origjinale të kafesë Tubino gjenden në bare dhe klube që aspirojnë të shërbejnë një kafe me cilësi të lartë.

Në impiantet tona të përparuara teknologjikisht , ne punojmë vetëm lëndët e para më të mira, që vijnë nga përzgjedhja skrupuloze e kafeve të papërpunuara. Ne ndjekim me pasion dhe ekspertizë mësimet e prodhimit artizanal, përzgjedhim dhe përziejmë përzierjet më të mira, shoqërojmë të gjithë historinë e kokrrave te kafese që nga lindja deri në pjekjen e tyre deri në paketim, siç bënë dikur , por duke përdorur makineritë më të fundit.

Rezultati përfundimtar është një kënajqësi për shije, një aromë unike dhe perfekte!

 • Shije e pagabueshme dhe e këndshme
 • Formulat e krijuara edhe për njerëzit më kërkues
 • Praktike në kapsula të përshtatshme për të ruajtur aromën
 • Caspule të përshtatshme me makineritë kryesore të kafesë në treg
 • Kapsula të përshtatshme me aparatet e kafesë Nespresso® dhe Lavazza a Modo Mio®
 • Më të mirët në treg

  Më të mirët në treg

  Rezultati përfundimtar është një kënaqësi për shije, një aromë unike dhe perfekte!
 • Distributorë në të gjithë Shqipërinë

  Distributorë në të gjithë Shqipërinë

  Sepse ne kujdesemi që të ju qëndrojmë pranë
 • Kapsula

  Kapsula

  të përshtatshme me makineritë kryesore të kafesë në treg
 • 24/7 dorëzim i shpejtë

  24/7 dorëzim i shpejtë

  në të gjithë Shqipërinë

Vlerat Tona

Dashuria për kafenë

Ne kemi një pasion, të bëjmë kafenë e përsosur, për këtë arsye, në Caffè Tubino, ne jemi të përkushtuar në punën tonë për të sjellë një ekspres me një aromë të pagabueshme në bare, restorante dhe shtëpi të italianëve .

Origjina e kontrolluar

Në Caffè Tubino ne përpunojmë vetëm lëndë të parë të zgjedhur dhe me cilësi të lartë, që vijnë nga të korrat e plantacioneve më të mira në botë. Ne vazhdimisht monitorojmë dhe zbatojmë një protokoll të gjurmueshmërisë gjatë procesit të prodhimit në grumbull në mënyrë që të ofrojmë kafenë e përsosur.

Tradita artizanale

Përzierjet përgatiten me kujdes dhe aftësi nga ekspertët e pjekjes. Ne zgjedhim vetëm kokkrat e kafesë më të mira Arabica dhe Robusta, të pjekura një nga një, duke ndjekur mësimet e traditës artizanale. Ne përdorim makineri moderne dhe inovative, por mbajmë të njëjtën dashuri të pandryshuar për origjinalitetin origjinal.

Përsosmëria e kafesë

I gjithë cikli i prodhimit, nga përzgjedhja e kafesë së gjallë te pjekja te paketimi dhe shitja, ekzekutohet dhe kontrollohet me kujdes nga Caffè Tubino për të siguruar qëndrueshmëri, cilësi dhe siguri. Një punë skrupuloze që na ka lejuar të marrim njohjen e Certifikimit Organik.

Abonohu

Newsletter Tubino

×